آخرین اخبار
کد مطلب: 78592
سرقت 900 ميليوني از حساب آقاي دکتر توسط فرزندش/ "ويچت" و "وايبر" عامل طلاق در خانواده ها
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 697

به گزارش سلام لردگان به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرهنگ سيدمحسن عرفاني صبح امروز( چهارشنبه21 اسفندماه ) در نشست خبري با خبرنگاران  در دفتر پليس فتا خراسان‌رضوي، با اشاره به افزايش خريدهاي اينترنتي در روزهاي پاياني سال گفت : کلاهبرداران فضاي مجازي در خريدهاي اينترنتي از عدم اطلاع يا کم‌دقتي خريداران استفاده کرده و نسبت به کلاهبرداري اقدام مي‌کنند .
 
رئيس پليس فضاي تبادل اطلاعات خراسان‌رضوي در خصوص صفحاتي که در فضاي اينترنت ناخواسته باز مي‌شود و حاوي تبليغات فروش کالاها و ارائه‌ي خدمات هستند، گفت: اين صفحه‌ها قابل اعتماد نيست و ممکن است تقلبي باشد . 

عرفاني خاطرنشان کرد: شهروندان به‌هنگام استفاده از خدمات اينترنتي بانک‌ها و موسسات مالي يا خريدهاي اينترنتي، از ذخيره کردن نام کاربري و رمزعبور در رايانه خودداري و از صفحه کليد مجازي استفاده کنند . 

وي با اشاره به جعل صفحات پرداخت بانک‌ها و هدايت افراد به صفحاتي مشابه و اقدام به سرقت اطلاعات کاربري آنان توسط کلاهبرداران يادآور شد: شهروندان بايد آدرس صفحه‌ي درگاه پرداخت الکترونيکي را به دقت بررسي کنند، در صورت عدم درج نماد يک قفل يا عبارت http:// کنار آدرس اينترنتي صفحه پرداخت بانک،بدانند صفحه جعلي است .  
 
عرفاني با اشاره به تأثير رسانه‌ها در کاهش جرائم و آسيب‌ها خاطرنشان کرد : طبق ارزيابي‌ها، بيشتر شاکياني که در فضاي سايبري آسيب مي‌بينند، اخبار و هشدارها را مطالعه نمي‌کنند،.سرهنگ عرفاني در ادامه اين نشست خبري به يک مورد سرقت از حساب يکي از شهروندان اشاره کرد و افزود چندي قبل يکي از همشهريان که پزشک نيز بود با مراجعه به پليس فتا خبر از برداشت غير قانوني بيش از 900ميليون ريال از حسابش طي چند مرحله خبر داد.  
 
وي افزرود: با توجه به حساسيت موضوع تيمي از کارشناسان خبره پليس فتا با بررسي هاي لازم موفق به رديابي سارق شدند . که مشخص شد فرزند 34 ساله اين پزشک با داشتن رمز کارت عابر بانک پدرش و ايجاد رمز دوم اقدام به خريد اينترنتي به مبلغ 900ميليون ريال طي 8 مرحله کرده بوده است . اين مقام انتظامي با هشدار به خانواده ها خواستار دقت نظر افراد در خصوص در اختيار گذاشتن کارت و رمزعابر بانک به ديگران شد.  
 
 سرهنگ عرفاني با اذعان به اينکه خراسان رضوي در رتبه دوم جرائم انترنتي در کشور است افزود: اکثر مجرمان بومي اين استان نيسنتد .وي به نکته‌اي نيز اشاره کرد که امسال با توجه به رشد آگاهي مردم ، ما با کاهش 64درصدي جرائم مالي روبرو بوده ايم .
 
سرهنگ عرفاني ادامه داد: با توجه به استفاده برخي از شهروندان از وي چت و وايبر هشدار داد موارد متعدد شکايت از سوي خانواده ها مبني بر هتک حرمت و بردن آبروي افراد با انتشار برخي مطالب و تصاوير به دست ما رسيده است . حتي در چند مورد برخي بانوان وآقايان به ما مراجعه کرده اند و گفته اند که همسران ما بصورت مداوم در حال استفاده از وي چت هستند که اين اقدام آنان باعث تزلزل کانون خانواده  شده و حتي منجر به جداي و طلاق گرديده است .
 
عرفاني افزود:شهروندان ميتوانند با شماره‌هاي 05112183918- 05112183893 با کارشناسان ما در پليس فتا تماس بگيرند و ازمشاوره هاي لازم برخوردار شوند.
 
انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس